News
Welcome to Fratelli’s blog!

Welcome to Fratelli’s blog!

La inceputul acestui an ne-am hotarat sa umblam prin sertarele noastre personale…

Am deschis dulapul si am cautat!

Am inceput cu partea de sus, printre cutiile cu poze, printre biletele scrise pe servetele si autografele date in fuga, printre Polaroid-urile in care n-am intrat toti, desi ne-am fi dorit, si printre obiectele adunate de la prietenii frumosi care ne-au vizitat de-a lungul anilor. Am scos la lumina o istorie pe care o purtam doar in amintire…

Sunt peste 7 ani de cand a inceput istoria Fratelli.
Conceptul pe care l-am avut despre cum sa iti petreci timpul liber s-a dezvoltat in acesti ani, iar acum exista 7 locatii Fratelli in Romania.
In Bucuresti, ne gasiti la Fratelli EspressoBar, Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club si Fratelli Social Club, iar in tara la Fratelli Lounge & Club Timisoara, Fratelli Lounge & Club Constanta si Fratelli Beach & Club Mamaia.

Noi suntem insa aceeasi, mereu in cautarea aventurii!

Ne-am hotarat sa nu mai punem cutia la loc!

De azi, ea e deschisa pentru toata lumea, oricand, oriunde… Toate secretele noastre, vechi si noi, se gasesc acum pe bogul Fratelli!

Blogul este in primul rand despre noi, despre noptile magice pe care le-am petrecut impreuna si despre cele care urmeaza. Blogul este despre cum am inceput, cine suntem si ce facem azi si nu in ultimul rand, blogul este despre ce mai avem de facut…iar aici lista e lunga…. :) !

Pe blog gasiti interviuri cu echipa, artistii pe care i-am avut invitati, recenzii despre evenimentele speciale si viziunea noastra despre lifestyle-ul Fratelli. Pe blog poate scrie oricine are o poveste Fratelli de impartasit, asa ca va asteptam povestile! :)

Nu vrem sa dezvaluim mai mult decat trebuie despre acest blog…in fond…e mai interesant sa ne descoperiti voi!

Welcome to Fratelli’s blog! http://www.fratelli.ro/club/blog/

Multumim,
Fratelli